APLS febr 2021 Antwerpen

Wegens de evolutie van de pandemie is er een reëele kans dat in februari de cursus nog steeds moeilijk bereikbaar zal zijn voor onze noorderburen. Wij starten daarom met een back-up lijst van Vlaamse kandidaten. Blijkt dat om hogervermelde reden de ingeschreven Nederlandse kandidaten kort voor de cursus toch niet kunnen deelnemen, dan zal deze lijst aangeschreven worden. Let op: voorlopig blijven alle ingeschreven mensen zeker van hun plaats! Alleen bij overmacht gaan we over naar de reservelijst. Jullie ontvangen tijdig bericht hierover. 

Algemene informatie over de APLS-cursus vind je hier. Wegens het interactieve karakter is een goede voorbereiding aan de hand van het geleverde cursusboek en de Nederlandstalige VLE (online leerplatform) essentieel. Reken hiervoor op 10-12u zelfstudie.

Doelgroep zijn artsen en verpleegkundigen die een leidende rol kunnen hebben bij de opvang van kinderen, meestal professionals binnen de pediatrie, anesthesiologie, spoedopname en/of heelkunde. Na afloop ontvang je een internationaal 4j geldend certificaat.

Links kan je een voorbeeldprogramma downloaden, gegeven de recente corona pandemie is aanpassing hiervan mogelijk om jullie in alle veiligheid te kunnen ontvangen. Links vind je ook informatie over de cursuslocatie en inschrijvingsprijs die lunch, koffie, manual en 4j toegang tot de VLE omvat. Wanneer je je aanmeldt via onderstaand formulier nemen wij verder contact met je op. Check zeker je spam-mail als je geen antwoord kreeg na 1 week.

Accreditatie België: ethiek 1.08, workshops 15.5, afstandsonderwijs 8. Punten Nederland = aantal uren (VLE =10u) 

  • Geef hier de gegevens op die op je factuur moeten verschijnen.