APLS november 2019 Brussel

DEZE CURSUS IS VOLZET, GEEN AANMELDINGEN MEER MOGELIJK OOK NIET VOOR RESERVELIJST.

Algemene informatie over de APLS-cursus vind je hier. Wegens het interactieve karakter is een goede voorbereiding voor de cursus essentieel. Dit kan je doen aan de hand van het geleverde cursusboek en de VLE (online leerplatform).

De doelgroep van de cursus zijn artsen en verpleegkundigen die een leidende rol kunnen hebben bij de opvang van kinderen, meestal professionals binnen de pediatrie, anesthesiologie, spoedopname en/of heelkunde. Na afloop ontvang je een internationaal 4j geldend certificaat.

Links kan je een voorbeeldprogramma downloaden, tevens vind je informatie over de cursus locatie en inschrijvingsprijs. Deze laatste omvat lunch, koffie, manual en 4j toegang tot de VLE. Wanneer je je aanmeldt via onderstaand formulier nemen wij verder contact met je op.

OPGELET voor de Nederlandse kandidaten: het skills labo bevindt zich in een lage emissie zone waarvoor (kosteloze) registratie van buitenlandse auto’s verplicht is via een e-formulier dat u hier vindt. Wie dit verzuimt riskeert een boete van 150€.

Accreditatie België: ethiek 1.08, workshops 15.5, afstandsonderwijs 8. Punten Nederland = aantal uren (VLE =10u) 

  • Geef hier de gegevens op die op je factuur moeten verschijnen.