APLS oktober 2022 Malle

Door een overweldigend aanbod zien wij ons genoodzaakt de cursus voor te behouden voor artsen/verpleging werkzaam in België. Andere kandidaten kunnen zich alleen aanmelden voor de reservelijst. Wij hopen op uw begrip hiervoor.  

Algemene informatie over de APLS-cursus vind je hier. Wegens het interactieve karakter is een goede voorbereiding aan de hand van het geleverde cursusboek en de Nederlandstalige VLE (online leerplatform) essentieel. Reken hiervoor op 10-12u zelfstudie.

Doelgroep zijn artsen en verpleegkundigen die een leidende rol kunnen hebben bij de opvang van kinderen, meestal professionals binnen de pediatrie, anesthesiologie, spoedopname en/of heelkunde. Na afloop ontvang je een internationaal 4j geldend certificaat.

Links kan je een voorbeeldprogramma downloaden, tevens informatie over de cursuslocatie en inschrijvingsprijs die lunch, koffie, manual en 4j toegang tot de VLE omvat. Wanneer je je aanmeldt via onderstaand formulier nemen wij verder contact met je op. Check zeker je spam-mail als je geen antwoord kreeg na 1 week.

Accreditatie België: ethiek 1.08, workshops 15.5, afstandsonderwijs 8. Punten Nederland = aantal uren (VLE =10u) 

  • Geef hier de gegevens op die op je factuur moeten verschijnen.