APLS juni 2021 Antwerpen

Door de evolutie van de pandemie is er een kans dat de cursus in juni voor onze noorderburen moeilijk toegankelijk wordt. Daarom leggen we een reservelijst aan voor Vlaamse kandidaten. Let op: de huidige ingeschreven mensen zijn nog steeds zeker van hun plek, alleen in geval van overmacht gaan we over tot de reservelijst. Jullie ontvangen hierover tijdig bericht.

Algemene informatie over de APLS-cursus vind je hier. Wegens het interactieve karakter is een goede voorbereiding aan de hand van het geleverde cursusboek en de Nederlandstalige VLE (online leerplatform) essentieel. Reken hiervoor op 10-12u zelfstudie.

Doelgroep zijn artsen en verpleegkundigen die een leidende rol kunnen hebben bij de opvang van kinderen, meestal professionals binnen de pediatrie, anesthesiologie, spoedopname en/of heelkunde. Na afloop ontvang je een internationaal 4j geldend certificaat.

Links kan je een voorbeeldprogramma downloaden, gegeven de recente corona pandemie is aanpassing hiervan mogelijk om jullie in alle veiligheid te kunnen ontvangen. Links vind je ook informatie over de cursuslocatie en inschrijvingsprijs die lunch, koffie, manual en 4j toegang tot de VLE omvat. Wanneer je je aanmeldt via onderstaand formulier nemen wij verder contact met je op. Check zeker je spam-mail als je geen antwoord kreeg na 1 week.

Accreditatie België: ethiek 1.08, workshops 15.5, afstandsonderwijs 8. Punten Nederland = aantal uren (VLE =10u) 1

  • Geef hier de gegevens op die op je factuur moeten verschijnen.