Over ons

Gokin werd opgericht in 2006 door APLS-instructeurs met als doel de organisatie van de APLS-cursus te structureren en in Vlaanderen een gezicht te geven aan de personen achter de schermen. Bijkomende doelstellingen waren o.a. de organisatie van reanimatie-cursussen voor leken en het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende actoren op dit terrein. Ondertussen worden regelmatig dagcursussen voorzien in verschillende ziekenhuizen, in 2014 organiseerden we de European Pediatric Advanced Life support (EPALS)-cursus, waardoor een brug geslagen werd naar de ERC. In 2017 volgde onze eerste European Pediatric Immediate Life Support (EPILS) cursus.

Wat doet de VZW?

Gokin organiseert de cursussen. Potentiële lesgevers ontvangen een gedeeltelijke vergoeding voor de kosten van hun opleiding tot instructeur. Voor het geven van de cursussen is geen vergoeding voorzien, instructeurs doen dit belangeloos en vaak ten koste van hun vrije tijd!

Helpen?

Wij zijn steeds op zoek naar personen of organisaties die een steentje aan onze werking willen bijdragen, hetzij geldelijk hetzij in de vorm van materialen. Zo kunnen we een kwaliteitsvolle betaalbare cursus blijven aanbieden. Interesse? Geef ons dan een seintje en we kijken samen wat jullie kunnen doen!

Bestuur

Voorzitter: E. Duval; Secretaris en lokale organisatie cursus UA: T. Boiy; Penningmeester: J. Raemaekers; Leden: D. Boon, R. Hollander, S. Debulpaep, Niels van Overloop, G. van Berlaer (lokale organisatie cursus VUB) Feestcomité K.Kindt, K. van Vaerenbergh, L. Vinken.

GDPR

Gokin houdt zich aan de Europese wetgeving omtrent de bescherming van persoonsgegevens. Onze privacyverklaring vindt u hier.